KULLANIM KOŞULLARI

LÜTFEN UYARI METNİNİ DİKKATLE OKUYUN.

FİZİKİ OLARAK HEKİM EŞLİĞİNDE BULUNMANIZI GEREKTİREN ACİL TIBBİ BİR DURUMUNUZUN OLDUĞUNU VEYA RAHATSIZLIĞINIZIN TIBBİ MUAYENE, TANI, TEDAVİ VEYA REÇETE İLE GİDERİLEBİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORSANIZ DERHAL BULUNDUĞUNUZ YERDEKİ ACİL SERVİS HİZMETİNİ ARAYINIZ VEYA EN YAKINDAKİ TIBBİ KURUMA BAŞVURUNUZ.

KULLANIM KOŞULLARI

The Hospital Online’a hoş geldiniz.

Üyenin hizmetlerimizin herhangi birinden yararlanması, sitemizde belirtilen kullanım koşullarını kabul ettiği anlamına gelecektir. Bu nedenle üye, belirtilen kullanım koşullarını çok dikkatli bir şekilde okumalıdır. Üye, burada yer alan koşullardan herhangi birini kabul etmiyorsa hizmetlerimizden yararlanmak için başvuruda bulunmamalıdır.

The Hospital Online’ın, önceden haber vermeksizin her zaman için kullanım koşullarında değişiklik, düzenleme ve güncelleme yapma hakkı saklıdır. Üye, dilediği her zaman koşulları gözden geçirebilir. Bu koşulların kendisine uygun olmadığına karar vermesi halinde üyeliğini derhal iptal etme hakkına sahiptir. The Hospital Online’ın düzenleme ve güncellemelerinden dolayı kendisine karşı herhangi bir hak iddia edilemez.

1. THEHOSPITALONLINE ARACILIĞIYLA SAĞLANAN ONLINE SAĞLIK HİZMETİ HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER

THEHOSPITALONLINE.COM ÇEVRİMİÇİ GLOBAL TELETIP HİZMET SAĞLAYICISIDIR.

Doktorlar ile hemşire, diyetisyen, fizyoterapist ve psikolog gibi sağlık çalışanları işbu kullanım koşulları kapsamında sağlık personelidir.

Bir Medicopin, LLC. markası olan THEHOSPITALONLINE, Medicopin, LLC.’nin sahibi olduğu YAZILIM SİSTEMİ üzerinden, üyelerin sistem üzerinden seçtikleri sağlık personelleriyle dijital ortamda kaliteli bir iletişim kurmasına ve online sağlık danışmanlığı hizmetinden faydalanmasına olanak sağlamaktadır.

THEHOSPITALONLINE, sunduğu bu hizmet ile dünyanın herhangi bir yerindeki üye ile yine dünyanın herhangi bir yerindeki sağlık personelinin sistem üzerinden uzaktan görüşme yapabileceği global bir servistir. Uzaktan görüşme gerçekleştirilen sağlık personeli, danışma hizmetinden yararlanmak isteyen üyenin ülkesinden farklı bir ülkeden ve/veya eyaletten olabilir. Sistem üzerinden seçilen sağlık personelleri kendi bağlı bulundukları eyalet ve/veya ülkede lisanslıdır ve bu o yerin yerel sağlık düzenlemelerine ve kanunlarına uygun olarak faaliyet göstermektedir. Üyenin, danışacağı sağlık personelini sistem üzerinden seçmeden önce sağlık personelinin tıbbi eğitimini, branşını, görev yaptığı ülkeyi incelemesi önerilir.

Üyeye sağlık personelleri tarafından uzaktan görüşme yöntemiyle verilen hizmet, yalnızca GENEL VE TIBBI TAVSİYE NİTELİĞİNDE BİLGİLERİN paylaşıldığı bir online sağlık hizmetidir.  THEHOSPITALONLINE bu hizmeti sunarken, sağlık personeli üyeye sağlık durumuyla ilgili herhangi bir sonucu veya tedaviyi sözlü veya yazılı olarak iletmiş veya önermiş olmayacaktır. THEHOSPITALONLINE.COM, üyenin uzaktan görüşme gerçekleştireceği sağlık personelinin, üyeye vereceği tıbbi tavsiyelerin yerindeliğini ve üyenin durumuna uygunluğunu hiçbir şekilde GARANTİ etmemektedir. Online sağlık hizmetinden faydalanmak veya sağlık personelinin tavsiyesine uyup uymamak tamamen üyenin inisiyatifindedir.

Üyeye sağlık personelleri tarafından uzaktan görüşme yöntemiyle verilen online sağlık hizmeti fiziki muayenenin bir alternatifi değildir. Dolayısıyla da sağlık personelinin ancak bir fiziki muayene ile görebileceği, tanı oluşturabileceği, tedavi edebileceği veya yalnızca üyeye özel olabilecek bazı kritik hususları değerlendirebileceği durumlarda, üyenin yapacağı uzaktan görüşmeden beklenen fayda elde edilemeyebilir. Üye, bu önemli bilginin farkında olmalı ve gerekli görmesi halinde fiziksel muayene için bulunduğu yerde tercih ettiği bir sağlık kuruluşuna başvurmalıdır.

Uzaktan görüşme esnasında sağlık personeli, yalnızca üyenin kendisine sözlü olarak ileteceği bilgiler ve varsa randevu öncesi sisteme yüklediği sağlık belgelerinde yer alan bilgilerle sınırlı olarak değerlendirme yapacağından, bu yöntemle üyenin sağlık durumuna ilişkin tam, yeterli veya kesin bir kanaat oluşturulabilmesi de mümkün olmayabilir. Bu nedenle birçok kez yapılan açıklamaları okuyan ve hizmet almayı kabul eden üye, sağlık personellerinin tıbbi tavsiyeleriyle ilgili herhangi bir nedenle THEHOSPITALONLINE ve sağlık personelleri nezdinde hiçbir hak iddia edemez.

THEHOSPITALONLINE sistemi üzerinden sağlık personelleri ile uzaktan görüşme talebinde bulunmak ve başlatılmış bir uzaktan görüşmeyi devam ettirmek tamamen üyenin inisiyatifindedir.

Uzaktan görüşme esnasında üyenin sağlık personellerine ileteceği genel ve özel nitelikli kişisel verileri, sağlık personelleri tarafından kullanıcıyı maddi-manevi zarara uğratacak, kişilik haklarını ihlal edecek şekilde sistemin dışına aktarılamaz, üçüncü şahıslarla paylaşılamaz.

Uzaktan görüşme esnasında ve sonrasında üye; sağlık personelini maddi-manevi zarara uğratacak, kişilik haklarını ihlal edecek şekilde görüşmeyi görsel ya da işitsel kayda alamaz, sistemin dışına aktaramaz ve üçüncü şahıslarla paylaşamaz.

DANIŞMANLIK HİZMETLERİNDEN YARARLANMAK İSTEYEN ÜYE; TIBBİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİNE İLİŞKİN OLARAK SUNDUĞU HER TÜR BİLGİ VE/VEYA VERİNİN GERÇEK, DOĞRU VE GÜNCEL OLDUĞUNU KABUL VE TAAHHÜT EDER. İŞBU KULLANIM KOŞULLARI KAPSAMINDA YANILTICI BİLGİ; TARAFLARDAN HERHANGİ BİRİ TARAFINDAN, KASTEN VEYA İHMALEN YA DA BİLMEYEREK, UZAKTAN GÖRÜŞMEYE YÖNELİK OLARAK SAĞLANAN VE HERHANGİ BİR SAĞLIK KOŞULUNUN YANLIŞ TANIMLANMASI VE/VEYA BELİRLENMESİNE YOL AÇAN VE/VEYA HERHANGİ BİR KAYIP YA DA ZARARA NEDEN OLAN HER TÜR BİLGİDİR. THEHOSPITALONLINE.COM YANILTICI BİLGİYE İLİŞKİN EYLEM, KAST VE İHMALLER SEBEBİYLE, BU DURUMA NEDEN OLAN ÜYE YA DA ÜÇÜNCÜ ŞAHISLARA, BİR DİĞER DEYİŞLE TÜM SORUMLULARA KARŞI HER TÜRLÜ HUKUKİ YOLA BAŞVURMA VE ZARARINI TAZMİN ETME HAKKINI SAKLI TUTAR.

THEHOSPITALONLINE.COM, KENDİSİ VE/VEYA ÇÖZÜM ORTAKLARI ARACILIĞIYLA SUNDUĞU HİZMETLER SEBEBİYLE OLUŞAN ZARARLARDAN, TESADÜFİ VEYA BAĞLI ZARARLAR, KİŞİSEL YARALANMA/ÖLÜM, KAR KAYIPLARI VEYA KAYIP VERİ YA DA İŞİN DURMASI SEBEBİYLE UĞRANAN ZARARLARDAN, BU SAYILANLARLA SINIRLI OLMAMAK ÜZERE, HAKLI NEDENE BAĞLI OLUP OLMAKSIZIN, THEHOSPITALONLINE.COM’UN VE/VEYA ÇÖZÜM ORTAKLARININ İŞBU ZARARLAR HAKKINDA UYARIDA BULUNUP BULUNMAMASINDAN BAĞIMSIZ OLARAK HİÇBİR ŞEKİLDE SORUMLU TUTULAMAZ.

ÜYENİN, THEHOSPITALONLINE.COM ‘UN HİZMETLERİNDEN YARARLANMAYA KARAR VERMEDEN ÖNCE BURADA YER ALAN TÜM AÇIKLAMALARI DİKKATLE OKUMASI ÖNERİLİR. ÜYE, THEHOSPITALONLINE.COM ‘UN HİZMETLERİNDEN YARARLANMAYA KARAR VERDİĞİNDE HİZMETİN KAPSAMINI, SINIRLARINI VE OLASI RİSKLERİNİ ANLAMIŞ VE KABUL ETMİŞ OLUR.

2. ÜYELERİN SİSTEME YÜKLEYECEĞİ BİLGİLERE İLİŞKİN RIZA

Danışma hizmetinden yararlanmak isteyen üye, THEHOSPITALONLINE.COM’a kendisine ait sağlık bilgilerini, örneğin laboratuvar ve test sonuçları ve diğer tıbbi belgelerini kendi arzu etmesi halinde sağlık personeliyle paylaşmak üzere randevu oluşturma aşamasında sisteme yükleyebilir. Bu yükleme ile üye; yüklenen belgelerin Medicopin LLC ve THEHOSPITALONLINE.COM çalışanları, anlaşmalı çözüm ortakları ve sağlık personeli tarafından görüntülenebilmesine, kaydedilmesine, düzenlenmesine ve sınıflandırılmasına açık rıza vermiş olduğunu kabul eder.

THEHOSPITALONLINE aracılığıyla sunulan hizmetlerle ilgili olarak uzaktan görüntülü görüşmeler kaydedilmemektedir. Üye tarafından uzaktan görüşme amacıyla randevu oluşturma aşamasında sisteme yüklenen belgeler, üye tarafından dilediği zaman silinebilir.

3. KÖTÜ NİYETLİ KULLANIMA İLİŞKİN UYARILAR

THEHOSPITALONLINE.COM ‘un (i) kanunsuz, yetkisiz, dolandırıcılık ya da kötü amaçla kullanımı, ya da (ii) herhangi bir sunucuya ya da sunucuya bağlı ağ(lar)a zarar verebilecek, devre dışı bırakabilecek, kapasitesini zorlayabilecek, ya da zayıflatabilecek şekilde, ya da (iii) bir başkasının İnternet sitesini kullanımına müdahale edecek şekilde, ya da (iv) hacking, şifre arama ya da diğer yollarla bir başka hesaba, bilgisayar sistemine ya da herhangi bir sunucuya ya da sisteme bağlı ağlara yetkisiz erişim sağlayacak şekilde, ya da (v) THEHOSPITALONLINE.COM  tarafından kullanıcıya erişim sağlanmayan sistem, veri ya da bilgilere erişim sağlamak için ya da (vi) THEHOSPITALONLINE.COM  tarafından bilerek mevcut kılınmamış yollarla materyalleri ya da bilgileri almak için, ya da (vii) planlanan iş amacı dışında başka amaçlar için kullanımı ile (viii) her türlü siber saldırı yasaktır. THEHOSPITALONLINE.COM, işbu madde altında sayılan kötü niyetli kullanımların; ABD’nin veya kötü niyetli kullanımın gerçekleştiği ülkenin kanunlarında, bu tanımları kapsayıp kapsamadığından bağımsız olarak, suç unsuru barındıran tüm unsurlar dahil olmak üzere, suça teşebbüs eden, destek veren, azmettiren, saldırıyı gerçekleştiren ve benzeri iş ve işlemlerle ilişkilendirilebilecek durumda olan kişi ve kurumlar hakkında gerekli yasal yollara başvurma hakkını saklı tutar.

THEHOSPITALONLINE.COM HUKUKA, AHLAKA, ETİK DEĞERLERE VE KİŞİSEL HAKLARA SAYGI PRENSİBİYLE ÇALIŞMAKTADIR. ÜYE, THEHOSPITALONLINE.COM ‘U KULLANARAK AŞAĞIDA BELİRTİLEN DURUMLARIN KÖTÜ NİYETLİ KULLANIM NİTELİĞİ TAŞIDIĞINI VE BU DURUMLARDA BELİRTİLEN ŞEKİLLERDE HAREKET ETMEYECEĞİNİ KENDİ İRADESİ DAHİLİNDE KABUL VE TAAHHÜT EDER:

a) Hukuka, uluslararası anlaşmalara, kanunlara, yasal, idari ve teknik düzenlemelere aykırı, zararlı, tehdit edici, kötü, taciz edici, zararlı, onur kırıcı, kaba, müstehcen, hakaret içeren, ya da sakıncalı, ya da başkasının gizlilik ve aleniyet hakkını ihlal edici herhangi bir mesaj, bilgi, veri, metin, yazılım ya da resim, ya da bir başka içerik (“Materyal”) yüklemek ya da göndermek,
Başkalarını yanıltmak amacıyla yanlış kimlik oluşturmak ya da herhangi bir THEHOSPITALONLINE.COM temsilcisi dahil ancak bununla sınırlı kalmamak üzere herhangi bir kişiyi ya da kuruluşu taklit etmek, ya da bir kişi ya da kuruluş ile olan bağlantısını yanlış göstermek ya da yanlış tanıtmak,

b) Çoğaltmaya, göstermeye ya da göndermeye herhangi bir kanuna veya düzenlemeye ya da sözleşmesel ya da emanet ilişkisine göre, yetkisi olmayan (gizlilik sözleşmesi gibi) herhangi bir materyali yüklemek ya da göndermek;

c) Virüs, troyan atı, solucan, zaman bombası, iptal botu, bozuk dosya gibi program ve/veya yazılımları ya da bir başkasının bilgisayarının işleyişine ya da mülküne zarar verebilecek diğer programları ya da yazılımları yüklemek;

d) Herhangi bir iletişim özelliğine yüklediği yayıncı öz niteliklerini, yasal uyarıları ya da tescilli bilgileri ya da etiketleri silmek,

e) THEHOSPITALONLINE.COM’un iletişim özelliklerini diğer kullanıcılara mevcudiyetini etkileyecek şekilde kullanmak (ör: aşkın bağırma, tüm büyük harflerin kullanımı, ya da tekrarlanan metnin sürekli yazımı)

f) İstenilmeyen reklamları, promosyonel materyalleri, “istenmeyen posta”, “spam”, ”zincirleme mektup”, ”saadet zinciri” ya da ticari ya da bir başka şekilde istenilmeyen reklamları yüklemek ya da göndermek,

g) Uygulanan yerel, eyalet, ulusal ya da uluslararası hukuku ihlal etmek,

h) Herhangi bir kişinin patent, marka, hizmet markası, ticari sır, telif hakkı, faydalı model, endüstriyel tasarım ya da diğer tescilli haklarını ihlal etmek;

i) Bir başka kişi ya da kuruluş tarafından gönderilen herhangi bir materyali silmek ya da değiştirmek,

j) Yukarıda bahsedilen Limited Lisansı ve Site Erişimi’ne uygun olarak THEHOSPITALONLINE.COM ‘u çerçeveleme, aynalama ya da benzer navigasyonel teknoloji kullanarak ya da THEHOSPITALONLINE.COM ‘un ana sayfası THEHOSPITALONLINE.COM dışında bir başka bölümüne direkt bağlantı vererek manipüle etmek ya da göstermek,

k) Bu İnternet sitesini ya da herhangi bağlantılı ağı ya da sistemi araştırmak, taramak, zayıf noktalarını test etmek ya da kimlik doğrulama tedbirlerini ihlal etmek,

l) Herhangi bir kişi adına herhangi bir hizmete ya da yarışmaya, promosyona, çekilişe açıkça kişi tarafından izin verilmeden kaydolmak, abone olmak, kaydolmaya çalışmak, abone olmaya çalışmak ya da abonelikten çıkmaya çalışmak,

m) E-posta adresi dahil olmak üzere başkaları hakkında bilgi toplamak; ya da

n) THEHOSPITALONLINE.COM’a erişim sağlamak ya da THEHOSPITALONLINE.COM’daki herhangi bir içeriği ya da bilgiyi kopyalamak için robot, örümcek, scraper, ya da diğer otomatik ya da manuel yolları kullanmak.

o) Kimlik hırsızlığı dahil olmak ancak bununla sınırlı kalmamak üzere herhangi bir THEHOSPITALONLINE.COM kullanıcısının bilgilerini kullanmak.

THEHOSPITALONLINE.COM gerekli gördüğü hallerde, devam eden ya da potansiyel ihlallere karşı yasal hakları ile üyenin hesaba erişimini ve/veya hesabını derhal iptal etme ve/veya durdurma hakkını saklı tutar. THEHOSPITALONLINE.COM yasal kurumlarla ve/veya üçüncü kişilerle herhangi bir şüpheli ya da iddia edilen suç ya da haksız fiilin araştırması için yardımlaşabilir. Aksi açıkça Gizlilik Bildirimi’nde belirtilmedikçe, THEHOSPITALONLINE.COM uygulanan hukuk, düzenleme, yasal süreç ya da devlet talebi neticesinde gerekli gördüğü bilgileri paylaşabilir ya da kendi takdir yetkisi dahilinde THEHOSPITALONLINE.COM’da yer alan belirli bilgileri ya da materyalleri ya da tamamını düzenleyebilir, göndermeyi reddedebilir ya da kaldırabilir.

THEHOSPITALONLINE.COM, HERHANGİ BİR ÜYENİN KÖTÜ NİYETLİ KULLANIMINDAN DOLAYI DİĞER ÜYELERE VE ÜÇÜNCÜ KİŞİLERE KARŞI SORUMLU TUTULAMAZ.

THEHOSPITALONLINE.COM YUKARIDA BELİRTİLEN DURUMLARDA HERHANGİ BİR KULLANICININ ÜYELİĞİNİ DERHAL İPTAL EDEBİLİR VE KÖTÜ NİYETLİ KULLANIMDAN KENDİSİ VE ÜÇÜNCÜ ŞAHISLAR İÇİN DOĞAN VE DOĞABİLECEK ZARARLARA KARŞI TÜM YASAL HAKLARINI SAKLI TUTAR.

4. GÜVENLİK BİLDİRİMİ

THEHOSPITALONLINE.COM altyapısı; gizlilik, bütünlük ve korunan sağlık bilgilerinin (PHI) güvenliğinin sağlanmasına adına uygun Yönetimsel, Fiziki ve Teknik Korumalar gerektiren HIPAA Güvenlik Kuralları ile uyumludur.

THEHOSPITALONLINE.COM SSAE 16 Sertifikalı veri merkezinden ölçeklenebilen ortam gibi en ileri şifreleme sistemi olan ve sektöründe en iyi güvenliği sağlamak adına HIPAA Comply Secure serverını kullanmaktadır.

THEHOSPITALONLINE.COM tüm bilgileri ve yazılım sistemlerini yenileme, güncelleme ve yükseltme hakkını saklı tutar. Tarafımıza sağlamış olduğunuz gizli bilgilerin kötü amaçla kullanımı veya paylaşımına yol açan hackerlar veya kötü amaçlı yazılımlardan %100 oranında korunmayı garanti eden hiçbir sistem bulunmamaktadır. Üye, THEHOSPITALONLINE.COM’u kullanmakla THEHOSPITALONLINE.COM veri tabanında yer alan kişisel bilgilerine ilişkin verilerin hacklenmesi, yanlışlar ve hatalara ilişkin tüm olası riskleri kabul eder.

THEHOSPITALONLINE.COM üyeye ait bilgi ve/veya verileri, üyenin izni ve bilgisi dahilinde olmaksızın paylaşmaz. Bununla birlikte üye, aşağıda belirtilen durumlarda,  kendisine ait bilgi ve/verinin paylaşılmasının, paylaşım ve/veya paylaşımın talep aşamasında kendi rızası aranmaksızın THEHOSPITALONLINE.COM’dan istenebileceğini kabul eder:

a) kanun tarafından gerekli görüldüğü hallerde,

b) kamusal sağlık faaliyetleri ile ilgili olarak,

c) cinsel taciz mağdurları, ihmalkarlık veya aile içi şiddet ile ilgili hususlarda,

d) sağlık yönetim faaliyetleri ile ilgili olarak,

e) yasal ve idari yargı süreçleri ile ilgili olarak,

f) mahkeme kararı veya çağrısı gibi hukukun uygulanması amacına yönelik olarak,

g) ölmüş kişilerle ilgili kimlik tespiti gibi işlemler bakımından,

h) kadavradan yapılacak organ, göz ve doku bağışı ile ilgili olarak,

i) birtakım koşulların karşılanması halinde bilimsel/akademik araştırma amacına yönelik olarak,

j) sağlık veya güvenliğe karşı oluşabilecek ciddi tehditlerin engellenmesi veya azaltılması amacıyla,

k) ana hükümet/devlet işlevleri bakımından,

l) işçi tazminatı amacıyla

Üye THEHOSPITALONLINE.COM’un, kendisini etkileyebilecek herhangi bir veri, otomasyon veya bilişim sistemi güvenliği ihlali sebebiyle sorumlu olmadığını kabul eder.

THEHOSPITALONLINE.COM herhangi bir veri ve/veya bilginin kaybından sorumlu değildir.

5. GİZLİLİK BİLDİRİMİ

THEHOSPITALONLINE.COM sistemden yararlanmak isteyen üyelerden, üyelerin kendine ait bilgi ve verilerinin gizliliğini sürdürmek amacıyla, başkaları tarafından kolay tespit edilemeyen özel bir kullanıcı adı ve şifre belirlemesini talep etmektedir. Şifrenin yalnızca üyenin kendisi tarafından bilinmesini önemle tavsiye edilmektedir. Bilgilerinin özel kalması üyenin inisiyatifindedir.

THEHOSPITALONLINE.COM, bilgisi dahilinde olsun ya da olmasın, üyeye ait hesap veya şifrenin başkası tarafından kullanılması sonucu üyenin maruz kalabileceği herhangi bir kayıp veya zarardan dolayı hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Ancak, böyle bir durumun meydana gelmesi halinde üye, THEHOSPITALONLINE.COM’un veya üçüncü kişilerin maruz kaldığı kayıp ve zararların karşılanmasından sorumlu tutulabilir.

Böylece üye; (a) hesabının, herhangi bir yetkisiz kullanıma veya öğrenmiş olduğu başkaca bir güvenlik ihlaline maruz kalması halinde derhal THEHOSPITALONLINE.COM’a yazılı bildirimde bulunmayı ve (b) üyelik hesabına her girişinden sonra hesabından güvenli bir şekilde çıkış yapmayı kabul eder.

6. TELİF HAKKI VE TİCARİ MARKALAR

THEHOSPITALONLINE.COM’da kullanılan bütün kodlar, metinler, grafikler, isimler, ikonlar, videolar, logolar ile belirtilen ve belirtilmeyen tüm içerikler; ABD Kanunları, New York Eyalet Kanunları ve telif haklarına ilişkin uluslararası sözleşmeler tarafından korunmaktadır. Bu içeriklerden herhangi birinin veya isminin, şeklinin ya da görselinin, tamamen veya kısmen veya yüksek çağrışım ve benzerlikle THEHOSPITALONLINE.COM’un yazılı izni olmaksızın basılı, görsel, işitsel veya dijital ortamda ya da başkaca bir mecrada kullanılması, kopyalanması, taklit edilmesi, çoğaltılması, yayılması, bağlantılı bir faaliyet izlenimi uyandıracak şekilde ticari bir faaliyet haline dönüştürülmesi veya burada sayılmayan ancak hak ihlali oluşturabilecek durumlara neden olması halinde THEHOSPITALONLINE.COM‘un tüm yasal hakları saklıdır.

7. SİTE ERİŞİMİ VE LİSANSLAR

THEHOSPITALONLINE.COM; kullanım koşullarına uygun olmak kaydıyla ve ancak sayfanın veya bir kısmının indirilmesi (sayfanın önbelleğe alınması durumu hariç) veya değiştirilmesi için her kullanıcısına sınırlı lisans verir.

Bu lisans THEHOSPITALONLINE.COM’un yazılı izni olmadan, kesinlikle kısmen veya tamamen yeniden üretim, çoğaltma, kopyalama, yeniden satış ve diğer hiçbir ticari kullanımı içermez.

Bu lisans THEHOSPITALONLINE.COM veya içeriğinin; herhangi bir yeniden satış ya da ticari amaçla veya yan ürün olarak kullanımı ile, herhangi bir veri madenciliği ya da robotu veya benzer veri toplama ve çıkartma araçlarına yönelik kullanımı içermez. THEHOSPITALONLINE.COM veya herhangi bir parçası, yeniden üretilemez, çoğaltılamaz, kopyalanamaz, satılamaz, yeniden satıma konu edilemez, herhangi ticari amaçla ziyaret edilip faydalanılamaz. THEHOSPITALONLINE.COM’un herhangi bir markasına, logosuna veya başkaca fikri mülkiyet haklarına (resim, yazı, sayfa tasarımları veya şekilleri de dahil olmak üzere) ilişkin tasarım yapmak veya tasarlama teknikleri kullanmak yasaktır. THEHOSPITALONLINE.COM’un ad veya adları ile hizmet markalarını üzerinden herhangi bir meta-tag veya başkaca bir “gizli metin” kullanımı yasaktır. Bu kapsamda THEHOSPITALONLINE.COM (veya içeriğin ilgili üçüncü taraf sahipleri) THEHOSPITALONLINE.COM üzerindeki herhangi bir içerik ve her tür ve tüm fikri mülkiyet hakları ile burada açıkça belirtilmemiş hakları dahil olmak üzere işbu sitede sunulan özelliklere ilişkin hak, talep ve menfaatlerini saklı tutar. Yetkisiz kullanım halinde THEHOSPITALONLINE.COM tarafından verilen izin veya lisans sona erdirilir.

8. UYUŞMAZLIK ÇÖZÜMÜ

THEHOSPITALONLINE.COM, LİSANSÖRLERİ (WEBSİTESİNİ KULLANAN UZMANLAR VE PROFESYONELLER DAHİL OLMAK ÜZERE) VEYA WEBSİTEDE İSMİ GEÇEN HERHANGİ ÜÇÜNCÜ KİŞİLER, YALNIZCA 1.000 ABD DOLARI İLE SINIRLI OLMAK KAYDIYLA ÜYENİN UĞRADIĞI ZARARLARDAN SORUMLU TUTULABİLİR.

THEHOSPITALONLINE.COM WEBSİTESİNİN KULLANIMI SEBEBİYLE OLUŞAN TÜM UYUŞMAZLIKLAR, TALEPLER VE HER TÜR İTİRAZ HAKKI MÜNHASIRAN, ABD FEDERAL YASALARI VE DÜZENLEMELERİ İLE NEW YORK EYALET YASALARINA VE DÜZENLEMELERİNE TABİDİR.

THEHOSPITALONLINE.COM‘UN KULLANIMIYLA BAĞLANTILI HER TÜR TALEP, BU TALEBİN OLUŞUMUNA SEBEBİYET VEREN OLAYIN GERÇEKLEŞTİĞİ TARİHTEN İTİBAREN BİR (1) YIL İÇİNDE İLERİ SÜRÜLMELİDİR. ÜYE, WEBSİTESİNİN KULLANIMININ, BU KULLANIMDAN KAYNAKLI KAYIP VE ZARARLAR İÇİN AÇILAN TOPLU DAVALARA KATILIM HAKKINDAN FERAGATİNE DAYANDIĞINI KABUL VE BEYAN EDER.

KULLANIM KOŞULLARINA İLİŞKİN OLARAK FARKLI DİLLERDE YAZILAN METİNLER ARASINDA ANLAM VE/VEYA İÇERİK BAKIMINDAN FARKLILIK OLMASI HALİNDE İNGİLİZCE METNE ÜSTÜNLÜK TANINIR.

9. İPTAL / İADE POLİTİKASI

İşleyişimizi verimli ve programlı tutmak konusundaki yardımlarınız için teşekkür ederiz. Üyenin, sağlık personeli ile ayarlanmış bir randevuya katılamayacak olması ya da tıbbi danışmanlık ve/veya ikinci görüş isteğini iptal etme gerekliliğinin ortaya çıkması halinde, üyenin yönetimle irtibata geçmesi gerektiğini hatırlatırız.

Zamansız iptaller, üyelerimizin uygun zamanda almaya ihtiyaç duydukları tıbbi yardımı temin etme imkanımızı tehlikeye sokmaktadır.

Zamana dayalı iptal politikamız aşağıda yer almaktadır:

  • The Hospital Online üyelerine daha fazla yardımcı olabilmek için randevu öncesi hatırlatma e-postaları ve mobil uygulamaları aracılığıyla hatırlatmalar sağlar. Randevuları hatırlamak üyenin inisiyatifindedir. Üyenin hatırlatma e-posta veya bildirim almamış olması, katılmadığı görüşme için herhangi bir iptal ayrıcalığı sağlamaz. Doktor ve veya sağlık personeli tarafından görüşme talebiniz onaylanmış ve randevusu kesinleşmiş  olan görüşmeye katılmamanız halinde herhangi bir iade yapılmaz.
  • Danışacağınız sağlık sorunuzun, doktorunda veya sağlık personelinin kendi uzmanlık alanında olmaması veya başka herhangi bir nedenle randevu talebinizi onaylamaması halinde görüşmeniz gerçekleşmediğinden paketinizdeki görüşme sayınızda bir azalma olmaz.
  • Olağanüstü bir durumda doktorun ve / veya sağlık personelinin görüşmeye katılamaması halinde  en kısa zamanda yeni bir görüşme planlanır ve online görüşme paketlerinizden herhangi bir eksilme olmaz.
  • Tekli görüşme satın almış üyelerimiz, telafi görüşmesi yapmayı tercih etmezse bu hakkını farklı bir doktor görüşmesinde kullanabilir veya ücret iadesi talebinde bulunabilir.
  • Üyenin, kesinleşmiş görüşme saatinden 24 saat önce görüşmeyi iptal etmesi halinde görüşme hakkı saklı kalır. Tekli görüşme satın almış üyelerimiz haklarını farklı bir doktor ve/veya sağlık personeli görüşmesinde kullanabilirler.

10. YENİ RANDEVU

Üye; mevcut bir randevuyu, randevu tarihinden 48 saat öncesine kadar, aynı sağlık personelinden alabilmek adına iki kere yeniden planlama hakkına sahiptir. THEHOSPITALONLINE.COM üzerinden tıbbi danışmanlık sağlayan sağlık personelleri başvuruyu her zaman yeniden planlayabilir.

11. ÜÇÜNCÜ KİŞİ İNTERNET SİTELERİNE BAĞLANTILAR

THEHOSPITALONLINE.COM’da; içeriği THEHOSPITALONLINE.COM tarafından kontrol edilmeyen üçüncü kişi internet sitelerine yönlendirme yapan hiperlinkler bulunabilir. Bu hiperlinkler sadece hızlı referans ve kullanım kolaylığı içindir. THEHOSPITALONLINE.COM açıkça belirtilen haller dışında bu sitelerin içeriğini doğrulamakla sorumlu değildir.

Bu üçüncü kişi internet sitelerinde bulunan herhangi bir bilgiye, ürüne, reklama, içeriğe ya da yazılıma erişimden ya da bu internet sitesine bağlantıdan kaynaklanacak herhangi bir olaydan, zarardan ve kayıptan THEHOSPITALONLINE.COM sorumlu değildir. THEHOSPITALONLINE.COM dilediği zaman sitede yer alan bağlantıları kaldırabilir ve bundan dolayı sorumlu tutulamaz. THEHOSPITALONLINE.COM diğer internet sitelerinin gizlilik uygulamalarından sorumlu değildir.