İPTAL & İADE KOŞULLARI

İşleyişimizi verimli ve programlı tutmak konusundaki yardımlarınız için teşekkür ederiz. Üyenin, sağlık personeli ile ayarlanmış bir randevuya katılamayacak olması ya da tıbbi danışmanlık ve/veya ikinci görüş isteğini iptal etme gerekliliğinin ortaya çıkması halinde, üyenin yönetimle irtibata geçmesi gerektiğini hatırlatırız.

Zamansız iptaller, üyelerimizin uygun zamanda almaya ihtiyaç duydukları tıbbi yardımı temin etme imkanımızı tehlikeye sokmaktadır.

Zamana dayalı iptal politikamız aşağıda yer almaktadır:

  • The Hospital Online üyelerine daha fazla yardımcı olabilmek için randevu öncesi hatırlatma e-postaları ve mobil uygulamaları aracılığıyla hatırlatmalar sağlar. Randevuları hatırlamak üyenin inisiyatifindedir. Üyenin hatırlatma e-posta veya bildirim almamış olması, katılmadığı görüşme için herhangi bir iptal ayrıcalığı sağlamaz. Doktor ve veya sağlık personeli tarafından görüşme talebiniz onaylanmış ve randevusu kesinleşmiş  olan görüşmeye katılmamanız halinde herhangi bir iade yapılmaz.
  • Danışacağınız sağlık sorunuzun, doktorunda veya sağlık personelinin kendi uzmanlık alanında olmaması veya başka herhangi bir nedenle randevu talebinizi onaylamaması halinde görüşmeniz gerçekleşmediğinden paketinizdeki görüşme sayınızda bir azalma olmaz.
  • Olağanüstü bir durumda doktorun ve / veya sağlık personelinin görüşmeye katılamaması halinde  en kısa zamanda yeni bir görüşme planlanır ve online görüşme paketlerinizden herhangi bir eksilme olmaz.
  • Tekli görüşme satın almış üyelerimiz, telafi görüşmesi yapmayı tercih etmezse bu hakkını farklı bir doktor görüşmesinde kullanabilir veya ücret iadesi talebinde bulunabilir.
  • Üyenin, kesinleşmiş görüşme saatinden 24 saat önce görüşmeyi iptal etmesi halinde görüşme hakkı saklı kalır. Tekli görüşme satın almış üyelerimiz haklarını farklı bir doktor ve/veya sağlık personeli görüşmesinde kullanabilirler.